Natuurvoedingswinkel

Schulp: een verrijking van uw assortiment
Schulp Biologisch:
Consumenten die eerlijke en natuurlijke producten op waarde schatten bezoeken ongetwijfeld graag uw speciaalzaak. Met aandacht voor mens en leefomgeving worden in de sap-perserij van Schulp onze biologische sappen bereid zonder toevoegen. Hierdoor zijn de sappen van Schulp een ideale aanvulling op uw assortiment. De diverse biologische smaakvarianten van voornamelijk Hollands fruit overtuigen uw klanten tot een aankoop waar men weer graag voor terug komt.

Eerste Hulp Van Schulp:
De hedendaagse consument is zich daarnaast ook steeds meer bewust van de gezondheidsvoordelen die groente en fruit ons te bieden hebben. Deze groeiende vraag wordt door Schulp Vruchtensappen ingevuld middels een nieuwe lijn pure sappen biologische die zich richt op de gezondheidsvoordelen van de verschillende groente- en fruitsoorten. Met de nadruk op de functionele eigenschappen is er sprake van een ander uitgangspunt, maar wel volgens het altijd geldende principe van Schulp: géén concentraat, maar 100% puur sap zonder toevoegingen. U heeft als ondernemer een eerlijk en authentiek product in handen!

Al deze natuurtroebele, biologische sappen uit onze ambachtelijke sap-perserij zijn prima houdbaar. Schulp biedt u graag de gelegenheid om de sappen op een aantrekkelijke en stijlvolle wijze te presenteren. Hiervoor beschikken wij over een presentatiemeubel dat ongetwijfeld omzetverhogend werkt. Op een ruimte van slechts 40x40cm presenteert u alle smaakvarianten zeer overzichtelijk.  Onze verkoopadviseur adviseert u natuurlijk bij de verkoop en denkt graag met u mee!

Meer weten of kennismaken?

» terug naar overzicht