Nieuws

03 april 17

Schulp in voorjaarsstemming met nieuwe uitstraling en geschenkkoker

Sinds enkele weken is de nieuwe fles en vernieuwde etikettenserie van de biologische sappenlijn van Schulp te bewonderen in vele natuurvoedingswinkels. Sapmaker Albert Schulp speelde al langer met de gedachte om het verhaal achter zijn familiebedrijf meer tot zijn recht te laten komen op de flessen en etiketten. “Onze achtergrond als fruitteler is nu beter zichtbaar en de originele illustraties laten zien op welke unieke plek wij hier langs de rivier de Vecht al sinds 1861 gevestigd zijn” laat Albert weten.

Belangrijk bij de ontwikkeling van de nieuwe etiketten was de ervaring van ondernemers uit de praktijk. Zo keken onder andere Jan Peter Oosterloo van Ekoplaza Bilthoven en Astrid Weidmann en Torben Dijkstra van De Groene winkel in Zeist mee tijdens het ontwerpproces. “Wij waren best kritisch op het eerste ontwerp“ zegt Astrid. “De achtergrond van het etiket was met diverse kleuren veel te druk en het eerste aanblik was niet wat past bij een authentiek bedrijf als dat van Schulp. In de winkel hebben we ook diverse klanten gevraagd welke etiketten men het meest aansprekend vond. Dit gaf interessante uitkomsten”.

“Gaaf gedaan” is de eerste reactie van Torben als hij het eindresultaat afgelopen week onder ogen krijgt. “Het is een mooi en fris etiket geworden. Knap dat het ontwerpbureau met alle input de juiste snaar heeft weten te raken. Ook de herkenbaarheid van de getekende vruchten op het etiket heeft men uiteindelijk mooi opgelost. De kwaliteit is nu goed zichtbaar gemaakt met deze passende uitstraling.” Astrid vult aan ”Het is heel stijlvol geworden. Nu moet het zich in de praktijk natuurlijk gaan bewijzen. Wij staan er in ieder geval dubbel en dwars achter!”

Albert Schulp benadrukt dat de input uit de praktijk zeer waardevol is geweest. “Dit heeft ons en de vormgevers op het juiste spoor gezet” zegt Albert Schulp.

Originele voorjaarsactie!

Door de unieke uitstraling en onderscheidende kwaliteit zijn de sappen van Schulp ook zeer geschikt als geschenk. Dit heeft Schulp geïnspireerd om te komen met een originele voorjaarsactie met een transparante geschenkkoker bestaande uit 7 verschillende flesjes biologisch sap en een Schulp sap. Een unieke cadeauverpakking voor de Pasen, Moederdag, verjaardag of zomaar als aardige attentie. Vanaf de tweede week april verkrijgbaar bij vele natuurvoedingswinkels.