Nieuws

13 januari 17

Nieuwe huisstijl Schulp op Bio-beurs!

Een nieuw jaar, een nieuw jasje! Dat geldt zeker voor de pure sappen van de Sapmakers van Schulp!

Op de komende Bio-beurs, woensdag 18 en donderdag 19 januari presenteert Schulp zijn biologische sappenlijn in een compleet vernieuwde uitstraling. Zowel het etiket als model van de fles zijn aangepast, zodat het unieke verhaal achter de sapmakerij van Schulp nog beter verteld kan worden.

Alle bezoekers aan de Bio-beurs worden tevens uitgenodigd om de nieuwste sapvarianten te komen proeven. Vers van de pers in het assortiment van Schulp is Hollandse Perensap. Geperst van o.a. perenrassen als Doyenné du Comice en Conference. Een andere aanwinst is Schulp Appel & Rabarbersap, welke nu ook in de 0,75 literfles verkrijgbaar is.

De natuurzuivere sappenlijn onder de naam Eerste Hulp Van Schulp, richt zich op de gezondheidsvoordelen van groente en fruit. Om de zuivere smaak en kwaliteit nog beter tot z’n recht te laten komen wordt komende periode een donkergekleurde fles geïntroduceerd. Hierdoor blijven de gezonde eigenschappen beter behouden na het bottelen. Bovendien geeft dit ook het gewenste onderscheid op het schap. In maart hoopt Schulp de achtste smaakvariant in deze lijn te introduceren: Schulp Kersensap puur. Uiteraard is hiervan op de Bio-beurs al een preview te bekijken.