Nieuws

05 september 16

Landelijke Cadeaumandenwedstrijd 2016

Tijdens de AGF-Detailbeurs in Houten wordt voor de derde keer de Landelijke Cadeaumandenwedstrijd gehouden. Het initiatief voor deze wedstrijd komt van Schulp Vruchtensappen. Op deze wijze willen zij de toenemende afzet van cadeauartikelen bij speciaalzaken verder stimuleren.

Naast de titel ‘Cadeaumandenspecialist van het jaar’ maken de deelnemers kans op een rondleiding met proeverij voor al het personeel door de sap-perserij van Schulp. Bovendien wordt een ingeleverde cadeaumand van € 25,- gecompenseerd met diverse vruchtensappen ter waarde van € 50,-.

De jury bestaat dit jaar uit Wim Landwaart (3-sterwinnaar Groenteman met Ster 2016), Mark Heemskerk (directeur ADN) en Pieter Boekhout (AGF.nl). Zij beoordelen de ingeleverde cadeaumanden naast presentatie en uitstraling ook op de originaliteit en verrassing in gebruikte materialen en producten.

De cadeaumanden kunnen tijdens de AGF Detailbeurs op 27 en 28 september september a.s. ingeleverd worden bij de stand van Schulp Vruchtensappen. Alle cadeaumanden worden tijdens de beurs getoond bij de entree van de beurshal en na afloop van de beurs door Schulp Vruchtensappen geschonken aan de voedselbank.