Nieuws

12 januari 18

Maak kennis met Schulp Krachtsap op de komende Bio-beurs

Ruim 4 jaar geleden introduceerde Schulp Vruchtensappen met succes zijn natuurzuivere sappenlijn, Eerste Hulp Van Schulp. Met deze zuivere sappen werden met name de functionele eigenschappen benadrukt. Echter voor dergelijke sappen bleken de toepassingsmogelijkheden heel divers. Dit heeft Schulp doen besluiten om de naam te veranderen naar Schulp Krachtsap. Immers naast de vele gezondheidsvoordelen die aan de sappen worden toegedicht, drinken steeds meer mensen dergelijke sappen gewoon voor de smaak en om lekker fit te blijven.

Daarnaast worden sappen als rode bietensap, wortelsap, vlierbessensap, etc. ook in de horeca veel verwerkt in allerlei culinaire gerechten. ‘Krachtsap dekt meer de lading’, vertelt Sander van Leeuwen, verkoopadviseur van Schulp Vruchtensappen. ‘Het is sap om mee op kracht te komen en helpt je fit te blijven maar daarnaast ook een unieke smaaksensatie in de keuken’.

Bezoek de stand van Schulp (standnr. 106) tijdens de Bio-beurs komende woensdag 17 en donderdag 18 januari en maak kennis met deze vernieuwde Krachtsappen!

Vanaf half maart te vinden in uw speciaalzaak.

Schulp Krachtsap, de kracht van zuiver sap!