Nieuws

Maak kennis met Schulp Krachtsap op de komende Bio-beurs

12 januari 18

Ruim 4 jaar geleden introduceerde Schulp Vruchtensappen met succes zijn natuurzuivere sappenlijn, Eerste Hulp Van Schulp. Met deze zuivere sappen werden met name de functionele eigenschappen benadrukt. Echter voor dergelijke sappen bleken de toepassingsmogelijkheden heel divers. Dit heeft Schulp doen besluiten om de naam te veranderen naar Schulp Krachtsap. Immers naast de vele gezondheidsvoordelen die aan de sappen worden toegedicht, drinken steeds meer mensen dergelijke sappen gewoon voor de smaak en om lekker fit te blijven.

Daarnaast worden sappen als rode bietensap, wortelsap, vlierbessensap, etc. ook in de horeca veel verwerkt in allerlei culinaire gerechten. ‘Krachtsap dekt meer de lading’, vertelt Sander van Leeuwen, verkoopadviseur van Schulp Vruchtensappen. ‘Het is sap om mee op kracht te komen en helpt je fit te blijven maar daarnaast ook een unieke smaaksensatie in de keuken’.

Bezoek de stand van Schulp (standnr. 106) tijdens de Bio-beurs komende woensdag 17 en donderdag 18 januari en maak kennis met deze vernieuwde Krachtsappen!

Lees verder »Nieuw: Appel & Blauwe bessensap

26 september 17

De groeiende populariteit van blauwe bessen heeft ook onze Sapmakers niet ongemoeid gelaten.

Lees verder »Schulp Vruchtensappen wint Ondernemersprijs Stichtse Vecht

26 september 17

‘Heel Stichtse Vecht kan trots zijn op een bedrijf als Schulp Vruchtensappen,’ staat in het juryrapport voor de Ondernemersprijs Stichtse Vecht 2017. Het was een spannende strijd tussen de drie genomineerden, maar de jury koos ervoor dit authentieke familiebedrijf uit Breukelen de prijs toe te kennen. De prijsuitreiking vond plaats op 14 september in Maarssen, tijdens de jaarlijkse ondernemersbarbecue in het gemeentekantoor bij Goudestein.

Lees verder »Puur Kersensap, een welkome aanvulling binnen de productlijn Eerste Hulp Van Schulp!

09 juni 17

Sinds kort hebben de sapmakers van Schulp een 8ste sapvariant toegevoegd aan de Eerste Hulp Van Schulp sappenlijn, namelijk Puur Kersensap. Zure kersen (Morellen) geperst tot biologisch sap. 100% puur: je proeft alleen kers, dus zonder enige toevoegingen als suiker, geur-, kleur- of smaakstoffen!

Lees verder »Voorjaarsactie Schulp weer zeer succesvol

21 april 17

Sinds de Paasdagen staat de Schulp Voorjaarsverrassing weer in de speciaalzaken. Onder meer bij Henk Huver van Huver Groente & Fruit in Emmeloord. Henk geeft aan dat hij toe was aan de voorjaarsactie van Schulp: ‘het levert altijd extra omzet op met bijv. Pasen en Moederdag’. Edwin Dijkema van Marco’s Groente & Fruit in Julianadorp onderschrijft dit: ‘je hebt er geen werk aan, het verkoopt zichzelf. Het sluit ook goed aan bij de wensen van de consument. Bovendien is het een erg leuk cadeau.’.

Lees verder »Schulp in voorjaarsstemming met nieuwe uitstraling en geschenkkoker

03 april 17

Sinds enkele weken is de nieuwe fles en vernieuwde etikettenserie van de biologische sappenlijn van Schulp te bewonderen in vele natuurvoedingswinkels. Sapmaker Albert Schulp speelde al langer met de gedachte om het verhaal achter zijn familiebedrijf meer tot zijn recht te laten komen op de flessen en etiketten. “Onze achtergrond als fruitteler is nu beter zichtbaar en de originele illustraties laten zien op welke unieke plek wij hier langs de rivier de Vecht al sinds 1861 gevestigd zijn” laat Albert weten.

Lees verder »Nieuwe huisstijl Schulp op Bio-beurs!

13 januari 17

Een nieuw jaar, een nieuw jasje! Dat geldt zeker voor de pure sappen van de Sapmakers van Schulp!

Lees verder »Fruitverwerking nieuwe oogst bij Schulp Vruchtensappen

06 oktober 16

Inmiddels is het meeste fruit weer geplukt en dat betekent een drukte van belang voor de fruitverwerkers van Schulp Vruchtensappen. De appels en peren hingen dit jaar in overvloed aan de bomen en er is dan ook sprake van een goede oogst. De sap-pers draait op volle toeren om al het fruit zo vers mogelijk te persen.

Lees verder »Landelijke Cadeaumandenwedstrijd 2016

05 september 16

Tijdens de AGF-Detailbeurs in Houten wordt voor de derde keer de Landelijke Cadeaumandenwedstrijd gehouden. Het initiatief voor deze wedstrijd komt van Schulp Vruchtensappen. Op deze wijze willen zij de toenemende afzet van cadeauartikelen bij speciaalzaken verder stimuleren.

Lees verder »Nieuw: Red Loved Appelsap 0,75l

18 november 15

Vanaf nu is er weer een nieuwe smaak Schulp sap verkrijgbaar: Red Love Appelsap.

Dit sap wordt door Albert Schulp met de grootste zorg geperst uit unieke roodvlezige Redlove appels. Deze appels hebben een frisse smaak en zijn rijk aan antioxidanten.

Fruitteler Jaco Merkens  teelt deze appels aan het Molenspoor in Werkhoven. Omdat dit de enige Redlove boomgaard in Nederland is, spreken we met recht van een exclusieve samenwerking!

Albert Schulp en Jaco Merkens zijn er zeker van dit regionale product ook bij ù in de smaak zal vallen!Lees verder »Vers 24/7

16 oktober 13

Schulp Vruchtensappen is specialist bij Vers 24/7

Lees verder »