Reformwinkel / apotheek (en drogisterij)

Schulp: een verrijking van uw assortiment
Als Natuurdrogist of Apotheker krijgt u als geen ander te maken met cliënten die op zoek zijn naar het op natuurlijke wijze verhelpen van lichamelijke ongemakken of het voorkomen daarvan. Naast Cranberrysap zijn er inmiddels meerdere groente- en fruitsoorten waarvan de gezondheidsvoordelen meer en meer bekend worden. Schulp Vruchtensappen heeft daarom een aparte, volledig biologische productlijn ontwikkeld: de Eerste Hulp Van Schulp sappen. De nadruk ligt bij deze biologische sappen niet op de smaak, maar op de gezonde eigenschappen van groenten en fruit. Naast een gezonde leefstijl kunnen deze sappen een wezenlijke bijdrage leveren aan het voorkomen en verhelpen van lichamelijke ongemakken.

Deze sappen hebben een onderscheidende uitstraling ten opzichte van de andere sappen. Uiteraard wel volgens het principe van Schulp: géén concentraat, maar sap van 100% puur fruit zonder toevoegingen..

Al deze natuurtroebele, biologische sappen uit onze ambachtelijke sap-perserij zijn prima houdbaar. Schulp biedt u graag de gelegenheid om de sappen op een aantrekkelijke en stijlvolle wijze te presenteren. Hiervoor beschikken wij over een presentatiemeubel dat ongetwijfeld omzetverhogend werkt. Op een ruimte van slechts 40x40cm presenteert u alle smaakvarianten zeer overzichtelijk.  Onze verkoopadviseur adviseert u natuurlijk bij de verkoop en denkt graag met u mee!.  
Meer weten of kennismaken?

» terug naar overzicht